Back to top

Vil du jobbe for Ecotrail Oslo? Vi betaler

Ecotrail Oslo arrangerer sin 8.utgave lørdag 20.mai. Det meste er på plass, og skuldrene er for første gang ganske senket til å være på denne tiden av året.
Ikke for det, det jobbes døgnet rundt - men med overskudd, iver og glede. 

Ecotrail Oslo arrangeres ikke av idrettsklubb, av den grunn betaler vi alle funksjonærer som leies inn. Vi sier derfor ikke frivillige, men funksjonærer.
I år cirka 100 personer totalt på løpsdagen. Det er blant annet lokale idrettsklubber som vi leier inn, og enkelte skoleklasser som samler inn penger til Hvite busser.
Russ leier vi IKKE inn. Pengene som våre funksjonærer tjener er vi opptatt av at skal gå til en meningsfull sak, og især hvor inkludering er et viktig prinsipp.

Men til noen oppgaver trenger vi enkeltpersoner, eller vennepar/vennegrupper. Som f.eks merking og soping. 
Vi har dekket soping fra Holmenkollen til Sollerudstranda (ca 40 km), men trenger fortsatt soping av merkebånd og små skilt.

Løypa skal ryddes på selve løpsdagen lørdag 20.mai og senest søndag 21 mai: 

Elgsletta-Frysja - Tidligst sopestart kl. 07:30, senest sopestart kl.16

Frysja-Hønefoten -Tidligst sopestart kl.08:30, senest sopestart kl. 16. Eller søndag innen kl. 13

Hønefoten- Sognsvann volleyballbanen (vestsiden av Sognsvann) tidligst sopestart kl.09:45, senest sopestart kl. 16. Eller søndag innen kl. 13

Sollerudstranda-Vippa - Tidligst sopestart kl. 19:15. Senest sopestart kl. 20:00. Eller søndag innen kl. 13

Hvis ett eller flere tidspunkter passer og du har lyst å bli kjent med løypa ved å følge merker du skal rydde –og/eller få fin mosjon mot gavekort på Anton Sport, Devold-trøye, gratis startnr neste år eller lønn i himmelen – ta kontakt, enten på FB eller send en epost til marit ætt ecotrailoslo dått com (skrives slik for å unngå søppelpost...)  ;) 


Hilsen daglig leder,
Marit Karlsen :)