Back to top

Virtuelt løp 29.mai 2021

Dette er altså ikke et ordinært løp, men et ekstra tilbud i disse vanskelige pandemitider.
Det ordinære løpet i år går 7.august.

Et virtuelt løp innebærer at du kan løpe hvor du vil i verden, og når du vil innenfor et gitt tidsrom.
Du laster opp din egen løpetur for å komme med på resultatlistene.
For å komme med på resultatlistene må du først melde deg på til det virtuelle løpet  – som altså er en seperat påmelding fra det ordinære løpet.

Du kan laste opp din logg fra lørdag 29.mai kl. 00.01 til søndag 30.mai kl. 23.59.

PS! Det er ingen medaljer i dette virtuelle løpet. Ikke tid å lage medaljer på en uke...

PS2!  Del gjerne din virtuelle løpehistorie på Instagram :)   @ecotrailoslo

Dette må du gjøre for å være med i Ecotrail Oslo virtuelt løp:

1. Meld deg på til Ecotrail Oslo Virtuelt løp 29.mai 2021. Sjekk innboks/spamboks for bekreftelse på epost. Du får også der et virtuelt startnummer som du kan printe ut om du vil.
  2. Finn din favorittløype i ditt nærområde, og som har mest mulig lik høydeprofil som Ecotrailløypa.
    Studer kart og/eller last ned GPX-fil hvis du bor i Oslo og vil løpe Ecotrail-løypa. NB! Løypa blir ikke merket. (Den merkes kun til det ordinære løpet 7.august)
  3. Løp med en klokke/device som støtter eksport av GPX/TCX filformat. Eller mobilapp som kan spore løpeturen.
  4. Last ned loggen etter løpeturen. Eller ta skjermdump av mobil-loggen.
  5. Last opp filen eller bildet i din profil og trykk på "Min tid"-knappen.
    Laster du opp bilde/skjermdump må du registrere din tid manuelt sammen med bildet.

NB! Dersom du har en Stravakonto kan du koble til denne etter at du har trykket deg inn på "Min Tid" knappen. Da kan du velge din løpetur fra  Stravalisten din og legge til i konkurransen. Da slipper du laste opp GPX/TCX fil.

Resultatlisten oppdateres 2-3 minutter etter du har lastet opp din treningsfil. Alle resultater vil ligge her. Eller i UltimateLIVE-appen .

Slik ser det ut når du er logget inn på din profil og skal laste opp løpeturen til resultatlista: