Back to top

100 funksjonærer i sving

Takk til funksjonærer!

Alle funksjonærer som var leid inn gjorde en superinnsats på alle de syv områdene. Det mest krevende området er mål, med blant annet bagasjehåndtering. Det løste funksjonærene fra Bækkelaget og Nordstrand Idrettsklubb helt prima også i år. 

En av de mest tidkrevende oppgavene før løpet er merking av den 80 km lange traseen. De som merket sine etapper er selv ultraløpere og deltakere i Ecotrail Oslo. De kan merking. Dessverre hender det at turgåere synes det er morsomt å snu på skilt eller fjerne disse og bånd før løpet. Fredag natt oppdaget vi at alt var fjernet i Nydalen og fikk heldigvis merket strekket på nytt. På løpsdagen var det for risikabelt med beachflagg som veivisere over Rådhusplassen pga sterke vindkast. 

Alle områdene ble ryddet i går. Og ikke minst ble hele løypa ryddet. Løypesoperne Deimante, Anders og Tonje ryddet hele traseen på 80 km! Tonje ga seg etter 30 km, mens Deimante og Anders tok den helt ut. De startet klokken 7.10 som baktropp på 80 km. Etter 17 timer og 110 000 skritt kom de frem til Vippa – fire minutter over midnatt. Gurimalla. Det er tidkrevende å merke, men å rydde hele løypa i et jafs - det er en kjempeinnsats! Plenty med kudos!