Back to top

Plogging Sunday May 26th

We are searching for ploggers on Sunday May 26th. Please contact us if you want to plog after our race. 

Det er ikke lov å kaste fra seg avfall underveis i Ecotrail. De som blir sett i å gjøre det utenom matstasjonene blir diskvalifisert. Og husk: Når det gjelder dette, så er det helt greit å sladre på hverandre! 
 
Det er viktig for oss ikke å etterlate gelpapirer o.l langs den 80 km lange traseen. Vi finner ytterst lite fra løpet. Vi rydder vel mer etter andre enn våre egne deltagere når vi først er i gang. Vi pleier hvertfall å se en del når vi merker løypa FØR løpet.
Vi søker ploggere (ordet er en kombinasjon av plukking og jogging, og har blitt en positiv trend over hele verden - det finnes også plogger-apper) som liker å kombinere en tur med å plukke opp plast-og papiravfall – og som i tillegg deler bilder fra sopingen underveis. Vi skal gå gjennom løypa dagen etter løpet, dvs soping søndag 26.mai.
De som melder seg som Ecotrail-plogger får enten en merinoull t-skjorte fra Devold (verdi kr 700) eller et startnummer neste år med valgfri distanse. Du velger selv. Send en epost til marit@ecotrailoslo.com hvis du er interessert!
 
Vi har behov før ploggere på følgende strekninger søndag 26.mai (klikk på kartet under):
Elgsletta-Frysja  
Frysja - Hønefoten 
Hønefoten-Sognsvann
Sogsnvann - Holmenkollen
Holmenkollen-Sørkedalen
Sørkedalen-Fossum
Fossum-Lysaker
Lysaker-Salt/Langkaia