Back to top

Social run + beer Friday May 3rd

Please go to Facebook event for translation to your language.

 

Fredag 3.mai er vi en gjeng som skal ta en rolig gjennomgang av de siste 21 kilometerne av hele Ecotrail-traseen – med avsluttende fredagspils på Salt – som altså er målområdet vårt. Vi koser oss der til hvertfall sola går ned, og setter samtidig frem esker med fjorårets trøyer, og også noen trøyer fra tidligere år. Disse deler vi ut gratis. Det er bare å forsyne seg, vi skal tømme lageret og gjøre alt klart for vårens store løp lørdag 25.mai! 

Alle som vil kan joine oss. Vi synes det er veldig hyggelig å bli kjent med dere som deltar i løpet vårt. Under selve løpsdagen er det jo så travelt for oss at vi ikke rekker å suge inn alt. 

Denne fredagen er det dessuten bare tre uker igjen til den store dagen, og det er da du bør legge inn den siste ekstra lange turen – spesielt hvis du er påmeldt til en av de tre lengste distansene lørdag 25.mai. 

Vi møtes på starten for 21 km, altså Fossum Idrettsanlegg kl. 16.30, eller du kan hekte deg på enten ved 10km-starten på Sollerudstranda eller andre steder. Det er opp til deg. 

Kart og info om hvordan du kommer deg til startstedet finner du på vår hjemmeside. Der kan du også få plenty med annen viktig info om Ecotrail Oslo generelt. 

Det blomstrer langs Lysakerelven – og sola skinner som regel på Salt. Og om den ikke gjør det, så har de nå fått tak over bordene 

PS, opprettet som event på Facebook hvis du lurer på om andre er interessert i å være med :)