Back to top

Treningsprogrammet for mars og april

Det er mange som bruker treningsprogrammet vi har satt opp sammen med Didrik Hermansen. Han er både Norgesmester i terrengultra og blant de ti beste i verden, og har løyperekorden på 80km-distansen vår. Nylig vant han også Coastal Challenge på Costa Rica. Meget sterk åpning på 2023-sesongen, med andre ord!

Til daglig er Didrik Hermansen naprapat og jobber blant annet med skader og skadeforebygging. Han har derfor alle forutsetninger for å sette sammen et fornuftig treningsprogram for Ecotrail Oslo. Dessuten kjenner han traseen vår bedre enn de aller fleste.

Det gjennomtenkte programmet går over 25 uker og er spesifisert for alle distansene; 10, 21, 31, 50 og 80 km. Det er attpåtil tatt hensyn til hvor erfaren du er. 

Programmet har tatt utgangspunkt med start i desember og varer frem til løpet i mai. Men du kan selvsagt starte når du vil, og bruke det uten å følge det slavisk. Kanskje det er en og annen økt der du vil like, og som du kan legge til som et friskt pust til dine ukentlige turer? 

Ta en titt, da vel :-) Det ligger på nettsiden til vår sponsor Anton Sport.