Back to top

Waste is no-no

All the markers are removed. Ploggers also picked up others waste. It was just a handful of gel paper along the entire 80km course, and the rest was from others than our own participants. The course is now cleaner than it was before the race! See more photos on Facebook.

Siden 80km-starten i går kl. 08 har det vært folk ute i løypa vår og ryddet. Det vil si at vi har tatt ned våre merkebånd som er 100% nedbrytbare og ikke farlige for hverken natur eller levende, men det er ikke fint å se at de henger lenge etter løpet. Så disse er nå fjernet. Skulle du likevel se et bånd henge, setter vi pris på om du tar det med deg på ferden!

I tillegg til bånd ble også løypa sopt på bakken, og det gledelige er at ploggerne våre fant svært lite etter våre deltakere! Noen ytterst få gelpapirer (I følge våre ploggere 2 stk på ene av ryddestrekningene som var på 23 km) og resten snusbokser, ølbokser og sneiper og annet som sikkert nok ikke stammer fra Ecotrail Oslo-løpere, men som ploggerne selvsagt tok med seg! Takk skal dere ha, Louise, Anita, Martin, Bjørn Torjus, Karianne og Diamante m/barn! Nå er løypa mer ren enn før løpet! Og takk også til dere deltakere som respekterer våre regler, men aller mest naturen.